Forever Young - Kapitel 20

Tidigare:

""Vilka fina kläder du har...”, säger jag tyst och lägger plötsligt märke till att Louis också är lite uppklädd. Röda byxor, en randig t-shirt och ett par röda hängslen. Jag gapar. ,”Ska ni ha en konsert?!”, flämtar jag, och Harry mimar 'frukosten'. Han tar tag i mig och börjar dra mig ut ur rummet."



Moas perspektiv:

”Godmorgon, Moa!”, säger Ellinor när jag kommer in i köket, och sedan dras hennes blick till Harry, ”Godmorgon, Harry. Har du berättat det än?”, Hon kramar om Liams hand, och de ger varandra en kärleksfull blick. Harry muttrar till.

”Måste alla skvallra?”, frågar han grinigt, och sedan tar han min hand i sin och kramar om den, innan han drar ut en stol åt mig. Jag sätter mig, och ler nyfiket mot Harry när han sätter sig ner bredvid mig. Det var faktiskt rätt mysigt den sekunden. Niall äter, som vanligt, på gammal kall pizza och väger på stolen. Liam skrattar åt Niall när han ramlar samtidigt som han håller Ellinor i handen, och hon lutar sig mot hans axel. Louis sätter sig leende ner vid bordet och petar på My, som förvånat tittar på honom och skrattar till innan hon kramar honom. Harry ler tyst mot mig, och jag ler tillbaka, ger honom en ogenerad puss. Niall log lite mot mig, och jag ler tillbaka, hans leende är glatt och jag pustar ut. Han kanske inte är kär i mig längre.

”Jo”, säger Harry och alla tystnar och vänder sig mot oss två, ”jag har ju en överraskning, som vissa kallar det”, han ger Louis en sträng blick, och Louis rycker på axlarna, ”och den gäller inte bara mig och dig, Moa, utan det är även ett stort steg för Liam, Ellinor och L...”, han avbryter sig när Louis gör en grimas, och sedan vänder han sig mot mig med ett stort leende på läpparna.

”Vad är det ,vad är det?”, får jag fram och Harry tar mina händer.

”Jag och killarna, ja, inte Zayn, ska på en meet&greet idag och... Vi hade tänkt ha med oss er, liksom berätta att vi hör ihop.”, Jag gapar stort, och sedan reser jag mig upp med ett glatt tjut.

Jaaaa!”, skriker jag och hoppar runt i en cirkel med händerna ovanför huvudet, ”Vi hör ihop!”, Harry ler glatt mot mig, och jag skrattar tillbaka, hoppar fram och kramar honom. Egentligen vet jag inte varför jag är så glad. Kanske är jag lycklig därför att alla Directioners nu kommer att få veta att han... att min Harry... är paxad. Av mig. Och dessutom skulle det inte vara så dumt att bli följd av alla de där twitterfansen, som skulle börja följa mig eftersom jag är Harrys flickvän... Jag stannar upp mitt i mina själviska tankar och får en klump i magen.

”Harry...”, säger jag tyst och han ser oroligt på mig, ”Kommer det inte förstöra lite för er? Ni ska ju på turné snart igen och... med flickvänner kanske det förstör lite eran karriär...”, jag sväljer snabbt, och Harry skakar leende på huvudet.

”Det funkade bra när Louis var med Eleanor... och Liam med Danielle.”, Liam och Louis grimaserar glatt, och Liam kramar Ellinors hand hårdare än förut eftersom hon börjat se ledsen ut. Jag ler tappert.

”Visst... men så fort det blir något problem med din karriär så gör vi slut framför media. Såklart inte på allvar.”, han ler stort mot mig och ska precis svara, när min mobil plingar till i min bakficka. Jag skakar på huvudet, och drar fram mobilen.

Sms från ”Bäverito <3” ”, står det med stora rosa bokstäver på skärmen, och jag öppnar nyfiket sms:et, för att få se vad Johanna, Bäverito, skrivit.

Hej!

Jamaica är ett rätt fint land... mycket Directioners här. Zayn stannar och tar kort med många.

Vi hinner aldrig fram. Vill hem. Underhåll Louis åt mig. Ring mig. Upplys mig. Ta mig härifrån...”,

Jag sväljer besvärat och klickar på ”Svara”-knappen, trycker hårt på skärmens upplysta bokstäver.

Har du det inte kul, gumman?

Jag saknar dig... :( Synd att du vill hem. Vi ska till en meet&greet idag och Harry och Liam ska berätta att de har mig och Ellinor som flickvänner...”, jag hejdar mig och tänker efter, men skickar ett hjärta efter en stunds eftertanke, ler när det skickas iväg.

OM JAG INTE VARIT SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET KUNDE DET HA VARIT JAG OCH LOUIS OCKSÅ!!!!!”, får jag snabbt tillbaka, och utan att svara lägger jag ner mobilen i fickan och vänder mig mot Harry. Louis tittar misstänksamt på mig.

”Vem var det?”, frågar han kallt, och jag försöker le obesvärat mot honom.

”Min kompis. Johanna.”, Louis tittar ner i bordet och spänner käkarna, och jag vill nästan börja gråta när jag ser hur mycket han kämpar mot tårarna för en sekund.

”Jaha. Vad skrev hon?”, Hans röst skär sig och jag sväljer till, drar bak håret bakom öronen.

”Hon skrev att hon var dum. Att hon saknade dig. Att hon ville hem.”, han sluter ögonen och jag kan skymta ett litet leende över hans läppar innan han tar My's hand.

”Vill du vara min dejt på meet&greet? Eller alltså, inte dejt, men att du hänger med?”, Hon rodnar till, och sänker blicken, innan hon ler stort.

”Absolut!”, säger hon glatt, ”Det verkar jättekul. När drar vi?”, hon sträcker fram handen mot Louis, och han tar den med ett leende. Jag börjar helt plötsligt känna mig lite illamående, och lyckan som jag för en stund sedan känt, är borta. Förstörd. Av Louis.

”Flirtar du med My?”, frågar jag, till synes glatt och välmenande, men egentligen väldigt bittert, ”Vad gulliga ni är tillsammans!”, jag skickar ett leende mot dem, och My rodnar till, men släpper inte Louis' hand. Louis ler mot mig, och Niall slutar äta. Liam harklar sig och Ellinor tittar glatt på My. Harry ser bara tvivlande ut.

”Javisst”, säger Niall ansträngt, ”Jättegulliga. Lika gulliga som du, Louis, och min syster var igår när ni hånglade.”, jag skickar en tacksam tanke till Niall, och Louis' leende försvinner och han börjar se ledsen ut igen. My's ansikte kan nog inte bli mycket rödare, och hon släpper Louis' hand men han håller kvar.

Harry tar tag i min arm, skickar sin blick in i mig.

”Vad är det, gumman?”, frågar han, ”Vad är det som gör dig upprörd.”, Jag skickar en luftkyss mot honom, och sedan vrider jag mungiporna uppåt igen.

”Inget, gubben. När sa du att vi skulle vara på den där meet&greet?”, han skakar på huvudet och ler motmig.

”Det sa jag inte. Vi ska vara ute om huset om en halvtimme. Då kommer en minibuss hämta oss.”, han ler mot mig och drar blicken över min kropp, ”Du har jättefina kläder, gumman, men vill du inte byta om? Till något mer... vågat? Kanske en kavaj?”, han ler och jag drar åt mig min arm, snurrar runt och blinkar mot honom.

”Visst”, får jag fram innan jag generat springer iväg mot mitt och Harrys rum, där jag öppnar garderoben och drar fram ett lila linne och en svart tubhalsduk, ett par svarta jeans och ett par lika svarta högklackade. Jag sätter snabbt på mig kläderna och tar skorna i handen, innan jag springer tillbaka till Harry, pustandes.

”Det var snabbt. Och mycket mer vågat!”, ler Liam och Harry nickar imponerat. Jag fnittrar till och sätter mig i Harrys knä, pussar honom på näsan.

Twitterföljare, here I come.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus